Signalementen 2011/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
Langer thuiswonen, een integraal woningontwerp voor mensen met dementie Joost van Hoof. Aeging-inplace. The integrated design of housing facilities for people with dementia, 279 p, ISBN 978 90 3862 326 9 Kleinschalig wonen voor mensen met dementie versus het traditionele verpleeghuis Selma te Boekhorst. Group living homes for older people with dementia. Concept and effects, Vrije Universiteit Amsterdam, 21 januari 2011, 141 p, ISBN 978 90 8141 254 4. Hoge bloeddruk verbetert de cognitieve functie bij patiënten met hersenschade Peter van Vliet. Determinants of cognitive function in old age, Universiteit Leiden, 10 november 2010, 166 p, ISBN 978 90 5335 325 7. Duizeligheid bij ouderen heeft vaak cardiovasculaire achtergrond Otto Maarsingh. Dizziness in older patients in general practice. A diagnostic challenge, Vrije Universiteit Amsterdam, 15 december 2010, 229 p, ISBN 978 94 6108 103 2. Vroege identificatie van mensen met een verhoogd risico op dementie Tessa van den Kommer. Cognitive decline in late-life: biological markers and early identification of persons at risk for dementia, Vrije Universiteit Amsterdam, 7 januari 2011, 195 p, ISBN 978 90 8659 519 8. Meer aandacht voor Kwaliteit van Leven bij (mantelzorgers bij) dementie Carla Schölzel-Dorenbos. Quality of life in dementia. From concept to practice, Radboud Universiteit Nijmegen, 31 januari 2011, 199 p, ISBN 978 90 9025 920 8. Goede dagelijkse zorg voor verpleeghuisbewoners Jan S. Jukema. Bewarende zorg. Een visie voor verzorgenden en verpleegkundigen, Universiteit Utrecht, 25 januari 2011, 201 p, ISBN 978 90 5931 534 1. Taalproblemen bij de ziekte van Parkinson Katrien Colman. Behavioral and neuroimaging studies on language processing in Dutch speakers with Parkinson’s disease, Rijksuniversiteit Groningen, 17 februari 2011, 236 p, ISBN 978 90 3674 752 3.