Samen zorgen voor ouderen - Broese van Groenou, Marjolein (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
De zorg voor kwetsbare ouderen komt voor het grootste deel neer op hun naasten, de partner, de volwassen kinderen, buren en andere betrokkenen. Met de toenemende kosten van de zorg neemt het belang van mantelzorg alleen maar toe.