Monique van Eijken. Strategies for improving community healthcare for the elderly - van Overbeek, Riki (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2007)
bespreking proefschrift Monique van Eijken. Strategies for improving community healthcare for the elderly. Academisch proefschrift. Radboud Universiteit Nijmegen. 2007