Ervaringen van ouderen met een lage SES - Platzer , Feline (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Positief gezond oud worden, wat betekent dat eigenlijk? En wat is de betekenis daarvan voor ouderen met een lage sociaaleconomische status? Hoe kun je, met behulp van een gezondheidsinterventie, ouderen ondersteunen in positief gezond oud worden?