Evidence based medicine in de ouderengeneeskundige praktijk en opleiding - Sizoo, Eefje M.; Boersma, Sandra N.; Drenthen, Willem; Scheffers-Barnhoorn, Maaike N.; Janssen, Daisy J.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Evidence based medicine in de ouderengeneeskundige praktijk is een uitdaging. Met beperkt wetenschappelijk bewijs specifiek voor de doelgroep vraagt het van de specialist ouderengeneeskunde de nodige creativiteit. Hoe ga je hier mee om in de praktijk? Wat betekent dat voor de competenties die de specialist ouderengeneeskunde nodig heeft? En hoe kan je deze het beste ontwikkelen in de opleiding?