Vallen bij ouderen. Behoefte aan een algemeen beleid - Dejaeger, E (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Dit nummer van het TGG is bijna volledig gewijd aan de valproblematiek bij ouderen. In de afgelopen jaargangen en nummers werd reeds aandacht gevraagd voor dit probleem en momenteel komt er zowel in Nederland als in Vlaanderen toch een hele beweging op gang met als oogmerk een beter gestructureerde evaluatie en behandeling te bieden en daardoor de valprevalentie te doen dalen.1,2 Daarover kunnen we ons enkel verheugen.