Hoe de permanente vegetatieve toestand te voorkomen? - Lavrijsen, jcm (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Proefschrift Lavrijsen JCM. Patients in a vegetative state. Dissertatie, Radboud Universiteit Nijmegen, 200