Epidemiology of late life depression - Schoevers, ra (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
R. A. Schoevers: Epidemiology of late life depression, longitudinal findings from the Amsterdam Study of the Elderly. Promotie: 6 juli 2005, Vrije Universiteit van Amsterdam Bespreking: A. Bonnewyn, R. Bruffaerts en K. Demyttenaere, Dienst Psychiatrie, UZ Gasthuisberg, Leuven