Involving older patients in their general practice care - Redactiebureau (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Raymond Wetzels. Involving older patients in their general practice care. Dissertatie Radboud Universiteit Nijmegen, 2005 191 p. ISBN10: 907631673