De nieuwe redactieadviesraad van het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
In deze aflevering van het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie (TGG) stelt de redactie graag de nieuwe redactieadviesraad voor. De leden van de redactieadviesraad vertegenwoordigen de verschillende wetenschapsgebieden en praktijkvelden in Belgie¨ en Nederland waarvoor dit tijdschrift het Nederlandstalige forum is: de sociale gerontologie, de gezondheidsleer, de verpleeghuisgeneeskunde, de verplegingswetenschappen, de klinische geriatrie, de gerontopsychiatrie en de psychogerontologie.