Ouder worden in achterstandsbuurten: Ervaringen van meervoudige achterstand en sociale uitsluiting onder oudere migranten en autochtone ouderen in Amsterdam - van der Greft, Sabine (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2025)
In het proefschrift Ageing in place in deprived urban neighbourhoods. Experiences of multiple disadvantage and social exclusion among older migrants and native Dutch older adults living in Amsterdam onderzocht Sabine van der Greft de ervaringen van meervoudige achterstand en sociale uitsluiting onder niet-Westerse ouderen van Surinaamse, Marokkaanse en Turkse afkomst in achterstandsbuurten in Amsterdam, en vergeleek deze met die van autochtone leeftijdsgenoten met een vergelijkbare sociaaleconomische positie.