In memoriam Professor Eddy Dejaeger (1957-2025) - Diesfeldt, Han (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2025)
Via de woorden van oud-redactielid Han Diesfeldt, staat TGG middels dit artikel stil bij het overlijden van professor Eddy Dejaeger op 1 april 2025.