Gewenste zorg in de laatste levensfase, een palliatief zorgpad met potentie - Vrencken, Michelle J.E.; Jochem, Inge; Meijers, Judith M.M.; Knapen, Els P.A.G.M. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2022)
Geen samenvatting/No abstract