Mediatietherapie bij ouderen met een persoonlijkheidsstoornis: Een verpleegkundige benadering - Osterloh, Johannes W. S. A.; Videler, Arjan C.; Rossi, Gina M. P.; van Alphen, Sebastiaan P. J. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
Mediatietherapie door verpleegkundigen kan de kwaliteit van leven bij ouderen met een persoonlijkheidsstoornis vergroten. Hoewel verpleegkundigen een cruciale rol spelen in de dagelijkse behandeling, zijn er geen evidence-based benaderingen. Het behandelprotocol Cognitive Model for Behavioural Interventions (CoMBI), wat gebaseerd is op de cognitieve therapie, biedt een alternatieve verpleegkundige behandeling voor persoonlijkheidsstoornissen.