Signalementen 2018/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
proefschriften Ondersteuning voor de ondersteuners: een online interventie voor mantelzorgers van mensen met dementie Alieske Dam. INLIFE. An innovative online social support intervention for caregivers of persons with dementia, Universiteit Maastricht, 25 oktober 2018, 243 p, ISBN 978 94 6375 044 8. Op weg naar zorg met persoonlijke waarde: patiënttevredenheid cruciaal Tony Poot. Patient satisfaction in innovating integrated care for older persons. Towards care with personal value, Universiteit Leiden, 11 september 2018, 152 p, ISBN 978 94 6361 120 6. Concept voor de zorg aan kwetsbare thuiswonende ouderen voldoet (nog) niet Franca Ruikes. Integrated primary care for frail elderly. Implementation, effects and costs of the CareWell primary care program, Radboud Universiteit Nijmegen, 7 november 2018, 182 p, ISBN 978 94 9289 675 9. ‘Lager is beter’ geldt niet voor de bloeddruk van álle ouderen Sven Streit. Perspectives on treating hypertension in old age. The burden of polypharmacy, risks of treatment and GP’s treatment probability, Universiteit Leiden, 25 september 2018, 155 p, ISBN 978 94 6361 126 8. Hart-brein connectie: preventie van cardiovasculaire ziekten kan dementie voorkomen Syenna Schievink. Vascular cognitive impairment. At the heart of the matter, Universiteit Maastricht, 5 oktober 2018, 191 p, ISBN 978 94 6375 086 8. Biomarkers bij Alzheimer. De relatie met vasculaire factoren en cognitie in het pre-dementie stadium Isabelle Bos. Biomarkers of Alzheimer’s disease. Relations with vascular factors and cognition in the pre-dementia stages, Universiteit Maastricht, 12 oktober 2018, 243 p, ISBN 978 94 9301 914 0. Analyse van functionele hersenconnectiviteit geeft meer inzicht in normale veroudering en alzheimer Bernadet Klaassens. Imaging functional brain connectivity. Pharmacological modulation, aging and Alzheimer’s disease, Universiteit Leiden, 6 september 2018, 179 p, ISBN 978 94 6233 965 1. Nieuwe stappen in een vroege diagnose van alzheimer Sander Verfaillie. Neuroimaging in Subjective Cognitive Decline. Incipient Alzheimer’s Disease unmasked, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 september 2018, 235 p, ISBN 978 94 9301 923 2.