Een bijzonder oud en nieuw voor TGG - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
Vier redacteuren vertrekken Met ingang van 1 januari 2017 nemen vier leden officieel afscheid van de redactie. Allemaal redacteuren met een lange staat van dienst: Han Diesfeldt werd benoemd als redacteur in 1987, Fons Marcoen in 1990, Cees Hertogh in 1997, en Eddy Dejaeger is sinds 2002 redacteur. Dit vertrek is daarmee een gebeurtenis in de geschiedenis van dit tijdschrift die sinds de oprichting in 1970 misschien alleen zijn evenknie vindt in het vertrek van Joep Munnichs als hoofdredacteur in 1990 en in zekere mate ook in de overgang die de redactie doormaakte na het overlijden van Henk Prenen in 1999. Na het afscheid van Munnichs werd geen nieuwe hoofdredacteur benoemd. Binnen de redactie werden de taken verdeeld [ 1 ]. In essentie is die werkwijze ook na 1999 niet veranderd.