Gevoel voor cijfers beschermt ouderen tegen financiële uitbuiting - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
Bespreking: Wood SA, Liu, PJ, Hanoch, Y, Estevez-Cores, S. Importance of numeracy as a risk factor for elder financial exploitation in a community sample. J Gerontol B Psychol Sci Soc Sci, 2016;71:978–86.