Dagelijkse maaltijdbezorging of een wekelijks pakket? Gevolgen voor eenzaamheidsgevoelens - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
Bespreking: Thomas KS, Akobundu U, Dosa D. More than a meal? A randomized control trial comparing the effects of home-delivered meals programs on participants’ feelings of loneliness. J Gerontol B Psychol Sci Soc Sci. 2016;71:1049–58.