Mag de radio uit? Hoe achtergrondmuziek het oudere brein belast - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
bespreking: Reaves S, Graham B, Grahn J, Rabannifard P, Duarte A (2016). Turn off the music! Music impairs visual associative memory performance in older adults. The Gerontologist. 56:569–577.