Abstracts Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2016 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Abstracts wintermeeting