Dementie en moeilijk hanteerbaar gedrag. Parallelle trajecten of verschillende trends? - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking: Robitaille, A., Garcia, L. & McIntosh, C. (2015). Joint trajectories of cognitive functioning and challenging behavior for persons living with dementia in long-term care. Psychology and Aging, 30:712–726.