Terugkijken: Verhalen over het leven - van der Geest, Sjaak (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking: Cecile Vossen en Ringel Goslinga. Terugkijken: Verhalen over het leven. Utrecht: Uitgeverij Ten Have, 2016. ISBN: 9789025905064.