Abstracts winter meeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2015 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Abstracts winter meeting 2015