MCI, en dan? De toekomst van ’mild cognitive impairment’ - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
Bespreking: Belleville, S., Gauthier, S., Lepage, E., Kergoat, M.J. & Gilbert, B. (2014). Predicting decline in mild cognitive impairment: a prospective cognitive study. Neuropsychology, 28, 643–652.