Deelname aan een groepsactiviteit in een psychogeriatrisch verpleeghuis laat medisch studenten positiever denken over mensen met dementie - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Bespreking: George DR, Stuckey HL, Whitehead MM (2014) How a creative storytelling intervention can improve medical student attitude towards persons with dementia: a mixed methods study. Dementia 13:318–329