Intramurale verpleeghuiszorg voor cliënten met psychiatrisch-somatische multimorbiditeit: specialistische zorg of cliënten tussen wal en schip? - van den Brink, Anne M.A.; Gerritsen, Debby L.; Oude Voshaar, Richard C.; Koopmans, Raymond T.C.M. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Hoewel onderzoek uitwijst dat multimorbiditeit bij ouderen eerder regel dan uitzondering is, ontbreken exacte cijfers over de combinatie van psychiatrische en somatische aandoeningen, zogenaamde psychiatrisch-somatische multimorbiditeit [1].