13e NATIONAAL GERONTOLOGIECONGRES - NVG-KNOWS, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
congresbijlage 13e NATIONAAL GERONTOLOGIECONGRES van de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie – Kennisnetwerk Ouder Worden en Samenleving 2 oktober 2015