Geestelijk vitaal blijven met ouder wordende hersenen - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Bespreking: Yu L, Boyle PA, Segawa E, Leurgans S, Schneider JA, Wilson RS, Bennett DA (2015) Residual decline in cognition after adjustment for common neuropathologic conditions. Neuropsychology 29:335–343