Ouderen van vitaal belang?! - Backhaus, Ramona; den Ouden, den Ouden; Kuk, Nienke; NVG-KNOWS, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Verslag 13e Nationaal Gerontologiecongres Op vrijdag 2 oktober 2015 organiseerde de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie: Kennisnetwerk Ouder Worden en Samenleving (NVG-KNOWS) het 13e Nationaal Gerontologiecongres in De Reehorst te Ede. Het centrale thema was: ‘Ouderen van vitaal belang?!’.