Signalementen 2014_1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriften Een actieve leefstijl vertraagt de gevolgen van veroudering Erwin Tak. Reducing the impact of geriatric conditions by physical activity, Vrije Universiteit Amsterdam, 31 oktober 2013, 195 p, ISBN 978 90 5986 434 4. Zelf je risico op vallen aanpakken Yvonne Schoon. From a gait and falls clinic visit towards self-management of falls in frail elderly, Radboud Universiteit Nijmegen, 14 oktober 2013, ISBN 978 94 9102 768 0. Eenzaamheidsproblemen door (ver)slechter(end) gehoor bij ouder worden Marieke Pronk. When your hearing fails you. Hearing loss determinants, psychosocial consequences, and possible interventions following screening in older adults, Vrije Universiteit Amsterdam, 25 oktober 2013, 227 p, ISBN 978 90 5383 015 4. Ouderen passen zich aan aan een verslechterende gezondheid Henrike Galenkamp-van der Ploeg. Feeling healthy versus being healthy: change and stability in older people’s self-rated health, Vrije Universiteit Amsterdam, 9 December 2013, 175 p, ISBN 978 90 6464 708 6. (Oudere) vrouwen vaker depressief dan mannen Caroline Sonnenberg. Late life depression: Sex differences in clinical presentation and medication use, Vrije Universiteit Amsterdam, 14 oktober 2013, 193 p. ISBN 978 94 6191 866 6. Communicatie over familiair risico op diabetes type 2 kan beter Suzanne van Esch. Family matters in diabetes prevention. Communication about familial risk of type 2 diabetes, Vrije Universiteit Amsterdam, 1 februari 2013, 168 p, ISBN 978 94 6182 201 7. Ondernemen in de ouderenzorg werkt wél Maya Fiolet. Ondernemen in de Ouderenzorg. Wensen, Weerstand, Werkelijkheid, Vrije Universiteit Amsterdam, 29 oktober 2013, 293 p, ISBN 978 90 5335 727 9. oratie Toekomst maken door te leren van het verleden Bas van Alphen. Verleden heb je, toekomst moet je maken.