Signalementen 2014_3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriften Microvasculaire schade speelt een belangrijke rol bij cognitieve achteruitgang Sophie Heringa. Cognitive functioning and microvascular disease, Universiteit Utrecht, 4 februari 2014, 244 p, ISBN 978 94 6295 020 5. Ziekteproces alzheimer te volgen met speciale MRI-technieken Maja Binnewijzend. Functional and perfusion MRI in dementia, Vrije Universiteit Amsterdam, 21 maart 2014, 180 p, ISBN 978 90 8891 821 6. Somatisch onverklaarde lichamelijke klachten ook bij ouderen multidisciplinair aanpakken Peter Hilderink. Medically unexplained symptoms in later life, Rijksuniversiteit Groningen, 5 februari 2014, 115 p, ISBN 978 90 3676 647 0. Op zoek naar goede eerstelijnszorg voor thuiswonende ouderen in een kwetsbare positie Silke Metzelthin. An interdisciplinary primary care approach for frail older people. Feasibility, effects and costs Redactiebureau TGG Signalementen 2014/3. 10.1007/s12439-014-0074-4 2, Universiteit Maastricht, 26 maart 2014, 223 p, ISBN 978 94 6191 982 3. Oudere patiënten met hoofd-halskanker niet anders behandelen dan jongere patiënt Thomas Peters. Head and neck cancer in elderly patients. Are there clinical variables to help guide the choice of treatment?, Rijksuniversiteit Groningen, 19 februari 2014, 135 p, ISBN 978 90 3676 720 0. Vitamine D-gebrek is ongunstig voor botten, spieren en balans bij ouderen Hennie Janssen. Vitamin D and muscle function in older people, Universiteit Utrecht, 28 januari 2014, 135 p, ISBN 978 90 3936 063 7. Behandeling van vitamine D-tekort bij verpleeghuisbewoners kan met pillen of zonnebank Victor Chel. Treatment of vitamin D deficiency in Dutch nursing home residents, Vrije Universiteit Amsterdam, 3 februari 2014, 102 p, ISBN 978 94 9195 500 6. De rol van biomarkers bij de diagnose en prognose van de ziekte van Alzheimer Stephanie Vos. The role of biomarkers in preclinical and prodromal Alzheimer’s disease, Universiteit Maastricht, 20 februari 2014, 206 p, ISBN 978 90 8891 806 3. Op zoek naar genen voor Parkinsonisme Marialuisa Quadri. Finding genes for Parkinsonism, Erasmus Universiteit Rotterdam, 20 november 2013, 150 p, ISBN 978 90 5335 751 4. oratie Sophia de Rooij. Inzet van wijkverpleegkundige na ziekenhuisopname redt levens