Een discipline met toekomst: diagnostiek en behandeling van slikstoornissen - Dejaeger, E. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
Het is met bijzonder veel genoegen dat ik dit themanummer over slikstoornissen mag inleiden. Er is immers heel wat in beweging gekomen de afgelopen jaren op dit domein. Amper dertig jaar geleden waren de diagnostische en therapeutische mogelijkheden vrij beperkt en werden slikstoornissen nauwelijks onderzocht, laat staan behandeld.