Signalementen 2014_5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriften Stapstrategieën om vallen tijdens het lopen te voorkomen Laura Hak. Step by step. Stepping strategies to prevent falling while walking, Vrije Universiteit Amsterdam, 8 mei 2014, 157 p, ISBN 978 94 6259 141 7. Nieuwe methode om kans op vallen beter te voorspellen Kim van Schooten. Predicting falls. Amount and quality of daily-life gait as risk factors, Vrije Universiteit Amsterdam, 5 juni 2014, 144 p. De invloed van hersenveroudering op cognitie en motoriek Jory Hoogendam. The role of brain aging in cognition and motor function, Erasmus Universiteit Amsterdam, 25 juni 2014, 171 p, ISBN 978 94 6259 240 7. Naar een betere conservatieve behandeling voor heup- en knieartrose Agnes Smink. Beating osteoarthritis. Implementation of a stepped care strategy to manage hip or knee osteoarthritis in clinical practice, Vrije Universiteit Amsterdam, 10 juni 2014, 168 p, ISBN 978 94 6108 662 4. CT-scan in potentie geschikt voor risicostratificatie bij aderverkalking Wouter Wieringa. Novel imaging aspects in the management of patients with acute coronary syndromes, Rijksuniversiteit Groningen, 2 juni 2014, 157 p, ISBN 978 90 3676 979 2.