Signalementen 2019/2 - TvGG, Redactiebureau (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2019)
proefschriftenMensen met dementie in de huisartspraktijk, probleemgedrag en mantelzorgersPetra Borsje. Dementia related problems in primary care of greatest concern. The occurence and course of neuropsychiatric symptoms in people with dementia and psychological distress in their informal caregivers, Radboud Universiteit Nijmegen, 28 mei 2019, 170 p, ISBN 978 94 6361 261 6.Meer aandacht voor revalidatie van oudere patiënten met COPDLeonoor van Dam van Isselt. Geriatric Rehabilitation for older patients with COPD. Integration of rehabilitation and palliative care, Universiteit Leiden, 4 april 2019, 198 p, ISBN 978 94 6361 234 0. Betere sociale en economische omstandigheden hebben gezorgd voor minder milde depressies bij ouderenHans Jeuring. Time trends and long-term outcome of late-life depression: an epidemiological perspective, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 april 2019, 182 p, ISBN 978 94 6380 228 4.Onderzoek naar kwetsbaarheid op latere leeftijdDaan Duppen. Frailty in later life. A focus on the social environment and positive outcomes, Vrije Universiteit Brussel, oktober 2018, 232 p, ISBN 978 90 5718 847 3.Ook kwetsbare ouderen hebben sterktesAnne van der Vorst. Towards a strengths-based approach in multidimensional frailty. Conceptualisation and screening of frailty, and contributors to daily functioning, Universiteit Maastricht en Vrije Universiteit Brussel, 6 december 2018, 222p, ISBN 978 94 6375 037 0. OratieMigranten van het eerste uur: een verloren generatie op leeftijd?Tineke Fokkema. Migranten van het eerste uur: een verloren generatie op leeftijd? .33 p, ISBN 978 90 7528 931 2, uitgever ESSB/EUR.