Verslag van het 10e Nationaal Gerontologiecongres: ‘Mythen, feiten en ontwikkelingen’ - Timmermann, Madeleine (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2010)
Op vrijdag 1 oktober jl. werd het 10de Nationaal Gerontologiecongres van de NVG gehouden, met als leidende titel: ‘Mythen,feiten en ontwikkelingen’. Van heinde en verre waren zo’n 150 deelnemers door een mistig Nederland naar Ede afgereisd omzich geestelijk te laten voeden door diverse lezingen, symposia en posterpresentaties. De goedverzorgde lunch en alle hapjes,drankjes nodigden uit tot inspirerende gesprekken.