Signalementen 2013_6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
proefschriftenBij ziekenhuisopname vanwege een beroerte ook altijd bedacht zijn op een delierAnnemarie Oldenbeuving. Delirium in the acute phase after stroke, Universiteit Utrecht, 6 juni 2013, ISBN 978 94 6108 442 2.Meer aandacht nodig voor de psychologische behoeften van verpleeghuisbewonersAnnette Custers. Need fulfillment and well-being in nursing homes, Radboud Universiteit Nijmegen, 22 augustus 2013, 143 p, ISBN978 94 6182 279 6.Wel of niet behandelen? Wensen en voorkeuren van ouderen bij hun levenseindePam Kaspers. End-of-life care and preferences for(non)treatment decisions in older people during the last three months of life, Vrije Universiteit Amsterdam, 4 September 2013,147 p, ISBN 978 94 6108 476 7.