Signalementen 2013_5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
proefschriftenSomberheid in de palliatieve fase: normaal verdriet of depressieve stoornis?Franca Warmerhoven. Depression in palliative care. Normal sadness or disorder?, RadboudUniversiteit Nijmegen, 27 mei 2013, 172 p, ISBN 978 94 9102 404 7.Leefstijl is een lastig gespreksonderwerpJanneke Noordman. Lifestyle counseling by physicians and practice nurses in primary care. A analysis of daily practice, RadboudUniversiteit Nijmegen, 31 mei 2013, 283 p, ISBN 978 94 6122 189 6.Samen ‘goed’ ouder worden bij een verslechterende gezondheidFenna van Nes. Everyday activities of ageing couples: changes in the face of declining health, Vrije Universiteit Amsterdam, 13 juni2013, 189 p, ISBN 978 94 6108 439 2.De relatie tussen risicogenen en de pathofysiologie van alzheimer is complexLyzel S. Elias-Sonnenschein. Clinical and biomarker correlates of genetic risk factors for Alzheimer’s disease, Universiteit Maastricht, 24 April 2013, 295 p, ISBN 978 94 6108 423 1.Nieuwe stappen bij moleculaire beeldvorming in cardiovasculaire ziektenReza Golestani. New targets in cardiovascular imaging,Rijksuniversiteit Groningen, 22 mei 2013, 114 p, ISBN 978 90 9027 556.