Leiden stereotype beelden oudere werknemers naar de uitgang? - Marcoen, Alfons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
bespreking:von Hippel, C., Kalokerinos, K. & Henry, J. D. (2013).Stereotype threat among older employees: Relationshipwith job attitudes and turnover intentions. Psychologyand Aging; 28: 17–27.