Prof. dr. Geert Braam (1930–2013) ‘Tussen twee stilten luid geweest’ - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
Op 20 april 2013 overleed prof. dr. Geert Braam,slechts enkele weken nadat hij wegens eenongeneeslijke ziekte afscheid had genomen vande redactie van het Tijdschrift voor Gerontologieen Geriatrie (TGG). Geert Braam was redacteurvanaf 1 maart 1991, het jaar waarin hij terugtradals hoogleraar algemene en empirische sociologieaan de faculteit bestuurskunde van deUniversiteit Twente te Enschede.