Het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie: nu ook in een vernieuwde, klantvriendelijke online-editie - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
In deze eerste aflevering van de vierenveertigste jaargang van het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie (TGG) attendeertde redactie haar lezers en auteurs graag op de digitale beschikbaarheid van de complete inhoud op het adres www.mijn.bsl.nlDe uitgever, Bohn Stafleu Van Loghum, stelt de inhoud van de jaargangen 2005 en volgende online beschikbaar voor TGG-abonneesmet een combi- of online only abonnement. Artikelen zijn nu in pdf te lezen en te downloaden. Het verheugt deredactie bijzonder dat hiermee de toegankelijkheid van het Tijdschrift en het archief van voorafgaande jaargangen sterkverbeterd is.