Signalementen 2012/1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
Amyloïd-bindende eiwitten boosdoeners bij alzheimerSandra D. Mulder. Amyloïd associated proteins in Alzheimer’s disease, Vrije UniversiteitAmsterdam, 7 oktober 2011, 219 p, ISBN 978 94 6182 016 7.De angst om te vallen is een ingrijpend gezondheidszorgprobleemAlice Scheffer. Fear of falling in older patients, Universiteit van Amsterdam, 1 december 2011, 216 p.De ideale valpreventiecursus is nog niet gevondenMiriam Faes. Complex health care interventions in geriatrics. Development and evaluation of a multifactorial falls-prevention intervention, Radboud Universiteit Nijmegen, 14 november 2011, 194 p, ISBN 978 90 5335 432 2.Openheid over de diagnose dementieEls Derksen. Diagnostic disclosure: a basic intervention in dementia care, Radboud Universiteit Nijmegen, 12 december 2011,127 p, ISBN 978 90 8181 790 5.Euthanasieverklaring bij de ziekte van Alzheimer biedt weinig zekerheidMarike de Boer. Advance directives in dementia care. Perspectives of people with Alzheimer’s disease, elderly care physicians and relatives, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 december 2011, 175 p, ISBN 978 94 6191 068 4.Geïntegreerde zorg: een Ontwikkelingsmodel voor KetenzorgMirella Minkman. Developing integrated care. Towards a development model for integrated care, Erasmus Universiteit Rotterdam, 19 januari 2012, 243 p, ISBN 978 90 1310 026 6.