Signalementen 2010/4 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2010)
proefschriftenPalliatieve sedatie kan een correct alternatief zijn voor euthanasieJeroen Hasselaar. Medical and ethical aspects of palliative sedation practice in the Netherlands. From controversy to guideline and beyond, Radboud Universiteit Nijmegen, 26 januari 2010, 187 p, ISBN 978 90 9025 006 9.Het Actief plus project stimuleert ouderen om (meer) te gaan bewegenMaartje van Stralen.  The Active Plus Project, changing physical activity behaviour in older adults, Open Universiteit Nederland te Heerlen, 26 maart 2010, 256 p, ISBN 978 94 6108 024 0.Bloedtoevoer naar de hersenschors is verstoord bij AlzheimerpatiëntenArenda Dado-van Beek. The regulation of cerebral perfusion in patients with Alzheimer’s disease, Radboud Universiteit Nijmegen, 31 mei 2010, ISBN 978 90 9025 150 9, 198 p.Preventie van fragiliteitRobbert Gobbens. Frail elderly. Towards an integral approach, Universiteit van Tilburg, 26 mei 2010,180 p, ISBN 978 90 5335 280 9.Het gebruik van mentale training binnen de neurologische revalidatieSusy Braun. Motor learning in neurological rehabilitation: practising skills with movement imagery, Universiteit Maastricht, 23 juni 2010, 245 p, ISBN 978 90 5278 959 0.Verminderde inzetbaarheid is al actueel bij 35-jarige werknemersFelix Steemers. Blijvende inzetbaarheid in langere loopbanen, Vrije Universiteit Amsterdam, 11 mei 2010, Sidestone Press Leiden, ISBN 978 90 8890 044 0, 225 p.oratieOratie Rose-Marie Dröes over het omgaan met de gevolgen van dementieRose-Marie Dröes. Omgaan met de gevolgen van dementie: het psychosociale perspectief