Signalementen 2008/3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriftenOpvattingen over intergenerationele solidariteit verschillen per etnische groepDjamila Schans. Ethnic diversity in intergenerational solidarity, Universiteit Utrecht, 7 december 2007.Beschermd wonen geeft ouderen meer autonomie, meer veiligheid en een hogere kwaliteit van levenPascalle M.A. van Bilsen. Care for the elderly. An exploration of percieved needs, demands and service use, Universiteit Maastricht, 31januari 2008, 145 p, ISBN 978 90 352 2969 3.Ook voor oudere herseninfarctpatiënten is trombolyse een veilige behandelingMaarten Uyttenboogaart. Factors influencing outcome in acute ischaemic stroke. Outcome scales, the role of blood glucose and rtPA treatment, Rijksuniversiteit Groningen, 30 januari 2006, 161 p, ISBN 978 90 367 3281 9.Na de diagnose diabetes 2 verminderen patiënten blijvend hun vetconsumptieFloris A. van de Laar. Diet and alpha-glucosidase inhibition in the early treatment of type 2 diabetes mellitus, Radboud Universiteit Nijmegen, 6 maart 2008, 202 p, ISBN 978 90 9022661 3.Sporten verhoogt de kans op trombose bij ouderen na 70e jaarKarlijn van Stralen. Physical activity, immobilization and the risk of venous thrombosis, Universiteit Leiden, 3 april 2008, 127p, ISBN 978 90 9022857 0.oratieEconomische aspecten van Volksgezondheid en ZorgJohan Polder. Veelkleurig grijs