Signalementen 2008/1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriftenVeroudering van de hersenen goed te volgen met behulp van radiologische techniekenAntonio Bastos Leite. Pathological ageing of the brain. A neuroimaging perspective, 176 p, ISBN 978 90 8659151 0, Vrije Universiteit Amsterdam, 16 november 2007.Bacteriële infectie beïnvloedt progressie van AlzheimerEllen Boelen. An in vitro and in vivo study towards the effect of Chlamydia pneumoniae infection on brain cells,166 p, ISBN 978 90 9021811 3, Universiteit Maastricht, 5 juli 2007.Hippocampus speelt belangrijke rol bij het vastleggen van episodische herinneringenCarinne Piekema. Medial temporal lobe involvement in binding in memory, 196 p, ISBN 978 90 9022414 5, Universiteit van Utrecht, 20 december 2007.Vroege diagnose van frontotemporale dementieYolande Pijnenburg. Frontotemporale dementia. Towards an early diagnosis, 188 p, ISBN 978 90 8659107 7, Vrije UniversiteitAmsterdam, 7 juli 2007.Mantelzorg en zorgverantwoordelijkheidDeidre Beneken genaamd Kolmer. Family care and careresponsibility: the art of meeting each other, 151 p, ISBN 978 90 5972 220 0, Universiteit van Tilburg, 2 november 2007.Meer aandacht nodig voor de postinfarct depressieTitia Spijkerman. Specifying the influence of post-myocardial infarction depression on cardiovascular prognosis, Rijksuniversiteit Groningen, 3 oktober 2007, 164 p, ISBN 978 90 367 3178 2.Zelfhulp internetcursus effectief bij depressiviteitViola Spek. Internet-based cognitive behaviour therapy for subthreshold depression in people over 50 years old, 123 p, ISBN 978 90 5335 135 2, Universiteit van Tilburg, 30 november 2007.Goede zorg kan doorligwonden bij ouderen en zieken voorkomenRonald Houwing. Pressure ulcer or decubitus. Clinical and etiological aspects, Universiteit Utrecht, 6 november 2007, 136 p, ISBN 978 90 393 4677 8.