Goede ouderenzorg vertrekt vanuit de menselijke relatie - Olthuis, Gert (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
bespreking boekLinus Vanlaere en Chris Gastmans. Zorg aan zet. Ethisch omgaan met ouderen. Leuven: Davidsfonds,2010. 180 p., 22,50