Onthouden aan wie je wat hebt verteld (‘bestemmingsgeheugen’) is lastiger dan onthouden wie de bron is van een verhaal - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
bespreking artikelGopie,N., Craik, F. I.M.& Hasher, L. (2010). Destinationmemory impairment in older people. Psychology andAging, 25, 922-928.