Samen zorgen voor ouderen - Broese van Groenou, Marjolein (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
De zorg voor kwetsbare ouderen komt voor hetgrootste deel neer op hun naasten, de partner, devolwassen kinderen, buren en andere betrokkenen.Met de toenemende kosten van de zorgneemt het belang van mantelzorg alleen maartoe.