Signalementen 2011/4 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
(Huisartsen)zorg in de laatste levensmaandenEbun Abarshi. Care in the last months of life. End-of-Life Care registration in the Netherlands by a network of General Practitioners,Vrije Universiteit Amsterdam, 20 april 2011, 140 p, ISBN 978 94 6159 047 3.Reactivering en rehabilitatie van kwetsbare ouderenTon Bakker. Integrative reactivation and rehabilitation to reduce multiple psychiatric symptoms of psychogeriatric patients and caregiver burden, Vrije Universiteit Amsterdam, 10 december 2010, 256 p.Intensief sporten houdt het brein scherpMaaike Angevaren. Physical activity, cardiorespiratory fitness and cognition, Katholieke Universiteit Leuven, 29 april 2011, 186 p.Bewegen én afvallen is een goede combinatie in de strijd tegen diabetesLi Qin. Physical activity and obesity-related metabolic impairments. Estimating interaction from an additive model,Rijksuniversiteit Groningen, 11 mei 2011, 161 p, ISBN 978 90 3674 763 9.Diabetergestemd.nl: online hulp voor diabetespatiënten met depressieve klachtenKim van Bastelaar. Web-based diabetes-specific cognitive behaviour therapy for depression in adults with Type 1 or Type 2 diabetes, Vrije Universiteit Amsterdam, 21 april 2011, 107 p, ISBN 978 90 9025 975 8.Matig alcoholgebruik verlaagt de kans op suikerziekteMichel Joosten. Moderate alcohol consumption, adiponectin, inflammation and type 2 diabetes risk.Prospective cohort studies and randomized crossover trials, Universiteit Wageningen, 12 januari 2011, 192 p, ISBN 978 90 8585 825 6.Broedsucces bij koolmezen neemt snel af bij verouderingSandra Bouwhuis. Great tits growing old. Patterns and processes of ageing in a wild bird population, Rijksuniversiteit Groningen, 18 maart 2011, 161 p, ISBN 978 90 3674 813 1.oratieHoe lang kan/mag/wil ik nog werken? De kracht van senioriteitBeatrice I.J.M. van der Heijden. Als het getij verloopt, verzet men de bakens