Telefoneren en gelijktijdig een drukke straat oversteken is voor ouderen riskanter dan voor jongere volwassenen - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
bespreking Neider, M.B., Gaspar, J.G., McCarley, J.S., Crowell, J.A.,Kaczmarski, H.& Kramer, A.F. (2011).Walking and talking:dual-task effects on street crossing behavior inolder adults. Psychology and Aging, 26, 260-268.