Vermindert een heupprotector het risico op een heupfractuur? - Dejaeger, Eddy (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2007)
bespreking artikelDouglas P. Kiel, MD, MPH; et al. Efficacy of a HipProtector to Prevent Hip Fracture in Nursing HomeResidents. JAMA 2007, 298 (4): 413-422.